Eksempelside

Jeg hedder Amira, er 25 år og er gift med Johnny, der er 6 1/2 år ældre end jeg. Sammen har vi tre skønne børn – Alexander på 5 år og Dean og James på 21 måneder – og så har familien en lille Bichon Havanaise på et halvt år; han hedder Batman (man har vel tre drenge ;)).

Alexander går i børnehave og er super glad for Spiderman, Paw Patrol og alt andet som drenge i hans alder er vilde med. Dean og James er vilde med alt, som storebror har – og gerne på samme tid han leger med det.

Forrige år flyttede vi fra Odense og bor nu 15 min kørsel derfra. Selvom det til tider kan være træls at man altid er afhængig af bilerne er det nu også rigtig lækkert at bo i et stille og roligt område med en fin børnehave og verdens bedste dagplejemor.

Vi er begge studerende, omend jeg er sygmeldt pt. men starter dog igen til august. Vi er som sådan en helt normal, gennemsnittelig familie ud over en masse sygdom hos mig og så selvfølgelig det faktum, at vi har tvillinger; det plejer gerne at tiltrække en god del opmærksomhed rundt omkring 😉