Nydelig ferie!

Når man spørger “hygger du dig?” mens man samtidig læner sig lidt tilbage og bare venter på, at barnet sparker bolden ind i legetøjselefanten og den ene eller anden (eller begge) dele ryger i fjæset på én selv…

Det er ferie i det lille (store) hjem på 4. dag, og vi er alle ved at nå bristepunktet. Den store skaber sig som en sindssyg 90% af tiden, min mand bliver ved med at spørge hvorfor det også var nødvendigt at jeg meldte ham ferie hele  ugen og jeg spørger mig selv om det samme fortæller med mindre og mindre overbevsining, at det er godt for ham at være hjemme.

Den ene lille bobs er begyndt at efterabe storebror i alt, hvilket er ren kaos, og han leger “nudel” hver gang man siger det mindste til ham, så han hverken kan bæres eller holdes, hvilket bare er top fantastisk når man står midt i Bilka og skal bære dette barn, der ligger slapt med arme og ben ud til siden, og ligner én der er blevet myrdet omme i ble-området.
Og så har han også fået noget tics-værk. Det er jo hvad der sker, men han synker hvert sekund  sådan helt bogstavligt talt, og vi er nød til at tie stille for hvis vi påpeger det bliver han rigtig ked af det. Så vi holder kæft mens jeg er ved at brænde op af arrigskab indeni – ikke over ham, men over lyden, som jeg har rigtig store problemer med fordi hurra for OCD.

Den anden lille bobs er min øjensten for tiden (det er han selvfølgelig altid 😉 ) for han hører efter, leger pænt, spiser godt, og er bare dejlig.

Jeg selv er super-mor, der har spist ungerne af hos både mormor og farmor, samt serveret hvide boller med nutella til ca. 80% af alle måltider, for at undgå at lave noget som helst der måtte minde om rigtig aftensmad, så alt i alt kører det bare rigtig perfekt og Instagram-agtigt herhjemme!

Og lige et totalt ikke-IG billede fordi svigermors dejlige gris ikke ville sidde stille 😉

Skriv et svar