Klar, parat, skolestart!

Selvom vi måtte skynde os at blive mentalt klar til skole (læs hvorfor her) var der selvfølgelig den sjove del af det også. Vi var til “åben skole” i weekenden hvor vi fik lov til lige at sige hej til forstanderen (igen, for mit vedkommende), A fik hilst på nogle af ungerne han måske skal gå i skole med, og fik en del tryghed i at vide hvad det var for et spøjst sted; det er tydeligt at mærke, at han ligefrem glæder sig nu. Vi havde en episode den anden dag hvor han åbenbart har stået i 2 stive timer i garderoben i børnehaven fordi han savnede os – det var lige efter infoen om, at han snart skulle begynde i skole.

Men ja, det har hjulpet en del, og vi har fået køb hans allerførste skoleting! Mor her var lidt kedelig og forbød de ikke-ergonomiske Ninjago tasker (til 1500 kr, are you fucking kidding me? Kan den også pakke og gå af sig selv?) men vi fandt en rigtig fin Jeva én som han er glad for. Han fik også udvalgt lidt udstyr til penalhuset, som dog stadig er på vej med posten; godt nok har jeg valgt det for ham, men det turde jeg godt – det er et Pikachu penalhus og han var ellevild da han så billedet. Og så får han en Eevee gymnastiktaske som jeg er sikker på også bliver et hit. Han er kun lettere ærgerlig over manglen på madkasse og drikkedunk, da det er en privatskole og de får mad derhenne. Jeg overvejer dog om han ikke skal have en drikkedunk alligevel så det bliver lidt nemmere end at skulle rende frem og tilbage efter vand.

Sidst men ikke mindst skal vi jo holde afsluting for ham d. 28., hvor han rigtig gerne vil have en Spiderman kage med. Jeg fucking hader at lave kage så det ser jeg ikke frem til på nogen måde (sidste gang fik jeg ødelagt sukkerprintet fordi jeg lagde et viskestykke oven på den varme kage, og det satte sig fast i printet… følte jeg mig lige intelligent eller hvad?) men selvom jeg ville have foretrukket at lave vitterligt hvad som helst andet så må det jo blive en Spidermankage. Og så må vi håbe at jeg ikke får myrdet hverken børn eller voksne med den. Suk.

Skriv et svar