Madplan – #6

Jeg hopper mandag over eftersom den allerede er overstået (læs; vi spiste hos min mor igen) men I skal da ikke snydes for resten af ugen, hvis I nu mangler lidt inspiration.

Planen er lavet ud fra hvad vi har i fryseren, køleskabet og fra madspildskassen med frugt&grønt.

Tirsdag d. 5.:
Ovngrillede, marinerede kyllingelår m. hvidløgskartofler & squash-tzatziki

Onsdag d. 6.:
Svinemørbrad m. rodfrugter, kartofler, champignon & hollandaisesauc

Torsdag d. 7.:
Rester af svinemørbrad

Fredag d. 8.:
Hamburgerryg m. grønlangkål & kartofler & brune kartofler

Lørdag d. 9.:
Rester af hamburgerryg

Søndag d. 10.:
Spise hos mor

Jeg kan stærkt anbefale at prøve squash-tzatziki. Det laves á la normal tzatziki men bare med squash, hvilket gør at den faktisk smager af noget 😉

Jeg laver den som oftest med creme fraiche, mayo, salt, sukker, sød sennep, honning, eller deromkring. Det er billigt og det smager godt til rigtig mange retter. Bare husk at dræne den revne squash, salte den og lade den stå i et par minutter, og så dræne igen, da du ellers får en møjet flydende udgave af tzatziki.

Jeg kan også stærkt anbefale at spise hos mor en gang om ugen – uanset hvor meget jeg elsker at lave mad og hvor god jeg er til det (og det er jeg hvis jeg selv skal sige det) så kommer det aldrig til at måle sig med min mors madlavning 😉

Skriv et svar