Et halvt kilo ingefær…

Det har sgu været en meget, meget lang dag i dag. Jeg har været grumt syg hele ugen men uden mulighed for at blive hjemme under dynen så jeg har set virkelig meget frem til weekenden.

Så da jeg endelig kom hjem i dag, meget sent, var jeg glad for at se de to madspildskasser jeg havde bestilt, på køkkenbordet (tak til manden for at have båret dem ind). Det er lidt længe siden vi sidst har bestilt men jeg tænkte at jeg ville prøve igen, da jeg mangler inspiration, og jeg på denne her måde er lidt “tvunget” til at være kreativ nu hvor jeg jo har tingene i huset.

Jeg åber så frugt&grønt kassen og ser, blandt de mange fine ting, ca. et halvt kilo ingefær. Og jeg tænker – okay, jeg ved godt at jeg yderst sjældent bruger ingefær, ikke? Men alle de gange jeg har set en opskrift eftersøge ingefær, har det altid været noget i stil med “riv 10 gram ingefær på et rivejern” – så hvordan fanden tænker de tossede mennesker lige, at én enkelt familie skal få brugt hele 500 gram? Jeg ved godt vi er 5, men come on, det er ingefær.

Jeg havde virkelig svært ved at acceptere, at nogen skulle være så tossede at sende et helt halvt kilo ingefær med så jeg bruger et godt kvarter på at google billeder af ingefær. Jo jo, det ligner meget godt. De har sgu sørme sendt mig en absurd mængde af det vildt usmagende stadst.

MEN! Tænker jeg så. Hvad men om jeg liiiige tjekker på hjemmesiden, for det kan jo være der er blevet lagt en liste om med ting som man måske har modtaget (ikke alle kasser er ens). Og rigtig nok – der står det på listen.

Mit ingefær, i posen til højre på billedet

Nu vil alle I veludhvilede, kloge mennesker så nok sige, “Men hey, der er jo ikke noget ingefær! Det er jordskokker!”. Og ja, sørme om det ikke også gik på for mig da jeg læste “jordskokker” på listen på hjemmesiden, at det var hvad jeg havde fået i min kasse.

Så ikke nok med at jeg er for dum til at kende forskel på ingefær og jordskokker, så tog det mig pinligt lang tid at stoppe med at google billeder og i stedet få googlet en faktisk liste med indholdet.

Godt at det er weekend.

Skriv et svar