Børnetorvet – igen

Det starter med at den store har fødselsdag i juni, efterfulgt af tvillingernes fødselsdag i september, efterfulgt af jul. Og det kan godt være at vi påstår at vi holder det til et minimum, og nøjes me dat beholde det legetøj som børnene faktisk leger med, men faktum er at vi svømmer i alt fra plastic-fantastic ragelse til trælegetøj uden maling for at være så sundt som muligt. Det er simpelthen for meget og selv ungerne kan ikke overskue det fordi der ikke rigtig er mulighed for at fordybe sig i en god leg.

Sidste gang vi havde en stand på børnetorvet gik det rigtig fint, så vi tænkte at det var på tide at prøve igen.

Vi har sat standen op i går aftes og der er bl.a. en del bObles (som mor her endelig kan overskue at skille sig af med), en masse lastbiler, dinoer, det sidste babylegetøj, samt en del “pigelegetøj” (eller, som vi kalder det herhjemme – legetøj) hvis man nu bor i Odense og er interesseret. Skal hilse at sige, at der også er rigtig meget andet lækkert på de andre stande. Elsker det sted!

Stand nummer 11, hvis man er interesseret 😉

Skriv et svar