Drenge og Minecraft

Jeg har tit læst og hørt “min dreng har nået den alder hvor han interesserer sig for computerspil og nu ved jeg ikke hvad vi skal lave sammen”, især fra mødre.

Min ældste på 5,5 år har netop nået den alder og jeg kan kun sige YES! Endelig! Jeg føler at jeg har ventet i evigheder på at han faktisk kan finde ud af andet end at swipe rundt på en eller anden Talking-Top app.

Nu er Minecraft af alle ting tilfældigvis sådan noget som jeg selv kan bruge (og har brugt) timevis på. Jeg er typen, der har bygget et helt resort (med 3-etagers hotel, svømmingpools, petting-zoo, tiki-bar og en mega yatch) på et par timer fordi der lige var hyggeligt. Så I kan forestille jer min glæde da jeg fandt ud af, at han nu også synes det er sjovt.

Han har indtil videre spillet det på fars tablet i en prøveversion fordi vi forventede at det (som alt andet) bare var en fase, men drengen er bidt af det, så han får snart en laptop og det fulde spil, og så kan jeg jo godt se hvad jeg kommer til at bruge min aften på 😉

Jeg har aldrig været forældren, der er super god til at lege de der typiske “se, her er en Sleich ko” lege fordi det er dødkedeligt, så at vi nu har både Pokemon og Minecraft tilfælles er skønt. De to små er begyndt at gå vildt meget op i at tegne, hvilket jeg også er enormt glad for, så det føles bare overall vildt lækkert faktisk at kunne nyde mere en 5-10 minutter med dem før man bliver træt (ja undskyld, men vi er ikke alle lige begejstrede for at lege med helt små børn, okay?)

Hvad laver I med jeres børn? Har de også “overtaget” nogle af jeres hobbyer?

Skriv et svar