Farvel hår!

Så fik jeg nok! Tog buzzeren, som ellers er købt til ungernes hår (for ærligt, jeg giver ikke 200 kr per barn for at en eller anden fremmede person kan bruge en time per unge på alligevel at klippe det skævt – sorry, men så stiller sidder mine unger bare ikke) og klippede mit eget hår.

Altså, jeg klippede mig ikke skaldet, selvom jeg må indrømme at tanken og lysten har været der en god del gange efterhånden. Men mit hår er slidt tyndt og er fuldstændigt ødelagt takket være kronisk sygdom, og ja… det ser bare meget lidt kønt ud med hår, der er knækket så meget af, at jeg ligner én, der er ved at blive skaldet før tid.

Mit før-billede, med mit meget tynde hår


Så jeg satte mit hår i to rottehaler, delte op med elastikker, og klippede under elastikken med buzzeren. Bum! Så var dét ligesom overstået og jeg stod med en meget sølle, tynd tot hår i hånden. Et par sekunder efter var den anden tot også røget og ud kom elastikkerne for at afsløre et meget lækrere, better-looking hår. Hvem skulle have troet at den lille mængde hårstrå var tungt nok til at trække så meget ned?

Indrømmet, det er ikke 100% lige bagved, men det er alligevel meget bedre end før, og jeg ved det bliver nemmere at vaske og holde ved lige. Eneste minus er, at mit hår er meget dårligt til fugt, så jeg kommer til at ligne en svamp de næste par måneder hver gang det regner, men så kan man jo heldigvis tage en børste med i tasken.

PS. Undskyld for det GIGANTISKE billede af mit fjæs – det tog mig et kvarter overhovedet at gennemskue hvordan man sætter billeder ind efter opdateringen, og har da slet ingen anelse om hvordan man ændrer i størrelsen…

Skriv et svar