Madplan uge #48

Vi arbejder på projekt “tøm fryseren” (og skabe/skuffer) så madplanen er ikke så godt opsat som den plejer (normalt sørger jeg for at der er fx. én fiskedag, én dag med okse, én med kylling, etc. i bedst mulige omfang) men det er jo hvad det er. Jeg tænker den nok kan inspirere nogen af jer alligevel.

Mandag d. 26.:
Svensk pølseret

Tirsdag d. 27.:
Svensk pølseret

Onsdag d. 28.:
Hj. tomatsuppe m. hvidløgsflutes

Torsdag d. 29.:
Boller i karry

Fredag d. 30.:
Brændende kærlighed

Der er næsten altid nok svensk pølseret til dagen efter og det er sådan en billig (og lækker) ret, at vi ofte bruger den når der skal tømmes lid pølser ud af fryseren. Tomatsuppe har ældstebarnet sukket længe efter og det ville jo være syndt at sige at det er synderligt dyrt eller svært at lave, så suppe skal han få.

Boller i karry snyder jeg med – jeg klipper en medister op i enden og laver boller af indholdet. Det er så dejligt nemt og billigt. Brændende kærlighed er den mindste nisses favorit så selvom jeg synes den er lidt kedelig til tider sørger jeg for at få den i rotation en gang imellem 😉

Skriv et svar