Det gik galt…

Ja, så skete det. Hele ugen har jeg haft en pisseklam følelse i trafikken; har tjekket konstant om ungerne sad korrekt, været ekstra opmærksom og kørt ekstra forsigtigt, fordi jeg konstant har haft følelsn af, at der sker noget dårligt.

I går var jeg på vej til hvalpetræf hos min veninde. Det er hende vi har købt vores hund af og alle hvalpene fra kuldet (plus deres mennesker) skulle mødes til en hyggelig grillaften. Jeg efterlod mand og de to små hjemme da de var meget trætte efter at have set Popsi og Krelle ude på Børnetorvet, men den store kom med for at lege med vennerne.

Vi svinger ind ca. 30 sekunder fra hvor de bor. Der står en bil og holder i krydset, men den har hajtænder, så jeg svinger selvfølgelig først da han har ubetinget vigepligt. Der var absolut ingen grund for mig til at tro, at han ikke havde set mig. BANG! siger det pludseligt og bilen bliver fejet til side, som en dårlig scene fra en film.

Og der sidder jeg så. Total lam i roen i et par sekunder for jeg kan intet andet tænke end “Dét der, det skete bare ikke”. For jeg havde intet gjort forkert. Det var ikke et mylder af biler og trafiklys og 18-årige fyre, der kørte som brækkede arme hvor man kunne have forventet det.

Nix, kun én bil, der 100% SKULLE vente på at jeg havde drejet ind.

Det tog mig et par pinligt lange sekunder før jeg indså, at jeg havde barn bag i bilen. Han var fuldstændigt upåvirket, da han heldigvis sidder i en ordenlig autostol og ALTID sidder i højre side når vi kører mini-bilen (det er kun ham, der er med i min bil). Hans eneste spørgsmål var om bilen stadig kunne køre og et glædesudbrud over at vi godt kunne få den i gang og køre videre.

Batman sad på passasegersædet og det var heldgivis  den laveste fart det kunne have været. Han ramte bogstavligt talt i den ene hjørne, hvor ingen sad. Så vi slap heldigt.

Bilen knapt så meget. Det ser endnu værre ud i virkeligheden hvor man virkeligt kan se hvor meget døren nu buler indad. Det er desværre ikke kun kosmetisk for trods den kan køre laver den nogle sjove lyde, så pt. får den ferie i carporten på ubestemt tid indtil den bliver bedømt af en mekaniker.

Min forsikring kunne ikke hjælpe mig i går da det er weekend men lovede at ringe tilbage når teamet var klar igen på mandag. Jeg håber virkelig at det går hurtigt, for jeg har brug for den bil til at kunne komme i skole, handle ind, etc. Ellers ville vi jo ikke have den.

Forhåbenligt bliver det ikke noget problem, for det var en ældre herre som virkede oprigtig over at ville kontakte sit forsikringsselskab – han havde været så optaget over ikke at blive kørt ned fra venstre siden (for som han sagde, “det er altid fra venstre jeg bliver røvrendt”) at han helt glemte at kigge sig til højre da han kørteud – plus at jeg selvfølgelig har billeder, der viser at han er kørt ud for hajtænder. Men derfor kommer det jo stadig til at tage noget tid hvilket jeg synes er voldsomt provokerende – for selvom jeg ikke lige vil vise billeder af hans bil (pga. nummerpladen) så er han altså sluppet afsted med 3 større ridser på venstre hjørne af bilen, hvorimod HELE min venstre bagdøre er smadret godt ind, plus det halve af mit venstre baghjul, plus hvad end der er gået i stykket indeni.

Jeg er SÅ fucking meget træt af det uheld, der har fulgt os i næsten et år nu, men hold kæft hvor er jeg glad for at der ikke skete andet. Jeg bliver ved med at tænke – hvad hvis vi alle var med eller jeg blot havde taget alle tre unger med i den store bil? Så var James (som altid sidder i højre side) jo blevet ramt. Og så havde jeg ikke siddet og bekymret mig om en bule i døren jo.

 

 

2 comments / Add your comment below

  1. Heldigvis er det kun små skrammer. Det kan jo let fikses igen og med den fart er det nok begrænset hvad den har ødelagt. Vi var i et uheld på den tyske motorvej i sommerferien og måtte efterlade vores campingvogn totalskadet. Det var ikke rart men så længe det kun er materiel skade 🙂

    1. Uheldigvis har jeg faktisk fået pænt ondt i armen og skulder/nakke efterfølgende… den del kunne jeg godt have undværet. Bilen ser meget værre ud i virkeligheden, hele døren er bukket ind, og den kan ikke køres ordenligt, så det er desværre ikke kun små skrammer.

      Det skal dog sikkert nok kunne fikses, vi har heldigvis super forsikring, og selv hvis den mod alt forventing ikke kan – ja så er det sgu bare en bil 😉 Er bare lykkelig over at min søn er okay, ham kan jeg jo ligesom ikke bare uden videre erstatte.

Skriv et svar