Så det’ jul igen…

Ja okay, det er så nok ikke heeeelt jul igen – men det er det lige om lidt, især hvis du er mor til tre børn. Jeg lavede den fejl at tro, at børn jo da skal have kalendergaver fra nissen fordi det er hyggeligst. Og det er det også. Men i år skal nissen komme med 72 stykker af dem. Det skulle den også forrige år men der var tvillingerne så små at de mest fik storebrors aflagte Sleich og andet ligegyldigt. I år ved de sgu godt hvad gaver er.

And let me tell you – de tre unger ligger mærke til hvis alt ikke er ens. Men ved I hvor svært det er at gøre det fair?
Fx. fik de forrige år et Sleich dyr hver – den store har aldrig rigtig haft interessen i de dyr. Han fik i stedet en Lego blind bag, for han er vildt med Lego. Ved I hvad han sagde? “Mor, hvorfor for jeg sådan en lillebitte ting når deres er så stor?”.
Ja, UPS, men sådan så jeg det jo ikke. Men havde jeg givet ham et dyr også havde han smidt det til side 10 sekunder efter.

Forrige år nåede jeg ikke at gå i gang før midt november – det var SÅ stressende. Så I dag var vi på Børnetorvet at kigge – og fandt et par lækre ting!

De to xylofoner bliver brugt til den opkommende 2-års fødselsdag. Selvom de ikke er helt ens og den ene er ret meget større, håber jeg alligevel at de kan enes om dem. De har samlet set koster 70 kr hvilket er meget billigt sluppet. Priserne på sådan én fra ny ligger jo i snit på de 250 kr!

Så er der en stor pose med små biler, som faren mente at vi absolut måtte have med. Jeg synes måske selv at de har nok biler men det er ikke sådan at vi svømmer i dem, og de er glade for dem, så nu er der til i hvert fald 2 pakker per barn i pakkekalendrene. Hele posen kostede kun 40 kr.

Der er 5 badedyr, så jeg tænker at de får én hver og at de sidste 2 sniger sig ind efter jul 😉 De kostede en 20’er.

Det sidste er en pose med en zoo/bondegård af en art, fra Playmobil. Vi gør os ikke rigtig så meget i Playmobil herhjemme men min mor har købt den store en god del til hjemme hos hende selv, så han får posen og får lov til at tage den med dérud. Posen kostede kun 15 kr så det synes jeg var et super fint køb, med tanke på at ungen er ret glad for det Playmobil dér.

For god ordens skyld vil jeg tilføje, at det ikke er sponsoreret – jeg er bare selv vildt glad for genbrug og for Børetorvet. Synes selv at det samlede udbytte blev rigtig fin for få penge. Er I andre også gået i gang med juleforberedelserne?

Skriv et svar