Måned på budget – uge 3

Jeg har haft en hel uge med SÅ ondt i alt og SÅ meget migræne, at jeg bare har lyst til at sove i et år. Det er meget svært at have overskud til spor meget når man har det sådan. Vi har dog forsøgt så godt vi kunne men måtte give op i går og købe færdiglavet mad i Brugsen i går.

Til gengæld er vi blevet meget bedre til at sætte rester på køl straks og ikke først huske dem når de har tiltrukket samtlige fluer i nabolaget. Derfor har de også kunne bruges som min nummer 2 aftensmad (jeg spiser ikke meget i løbet af dagen, så jeg spiser næsten altid igen efter aftensmaden) og/eller som en del af min madpakke.

Mht. snacks har vi faktisk holdt os til at købe de helt billige snacks fra Rema – diverse chips og kiks – og eftersom deres udvalg er småt bliver man heller ikke fristet på samme måde som i Bilka.

Min mor har et hjerte af guld, så hun har købt os en ny opvaskemaskine. Vi har levet i over en måned uden opvasker – og det ville have været okay hvis vores køkkenvask ikke var i stykker! Så alt opvask har foregået ude på badeværelset, og FUCK, hvor har det altså været besværligt.

Men som alle andre hvidevarer var der altså Schucko stik på lortet (I ved, et helt standard stik) og man skal altså bruge noget med jordforbindelse. Det kan nemt løses ved en adapter som så stikkes i en stikkontakt med jordforbindelse. Som ingen af vores stikkontakter har. Så valget stod mellem at finde 850 kr for at få en elektriker til at bruge 5 minutter på at sætte et kraftstik på (sådan ét sidder der nemlig klar under skabet) eller vi kunne selv prøve.

Det tog mig under en halv time at google mig frem til hvordan man gjorde og få det ordnet, så der sparede vi lige os selv en masse penge og jeg fik da ærligt et skud god selvtillid 😉

Skriv et svar