Så fik jeg travlt!

Jeg har hulpet min lillebror med eksamen de sidste par dage – ingen snyd, han valgte bare at trække på det jeg havde lært fra min tidligere uddannelse (der, til vores held, ligger meget op af hans) fordi han var ved at stresse godt og grundigt. Nu er alt afleveret så vi venter bare på svar. Kryds lige fingre for, at han består!

Jeg selv er startet i skole igen i mandags, efter 9 meget lange måneder. Egenligt skulle jeg have fået noget hjælp til mit kuk-kuk hovedet men ingen kunne rigtigt finde ud af hvilken kasse jeg skulle puttes i, så jeg har bare stenet Netflix og været deprimeret. Efter kun 3 dage kan jeg dog allerede mærke, hvilken forskel det gør at vælge en ordenlig uddannelse. Bevares, det var alle de andre da sådan set også. Faktum er bare, at når man vælger efter omgangskreds og pres i stedet for med hjertet står man pludseligt 7 år senere uden noget at vise for det…

Mit forløb tager 10 uger og så skal jeg i praktik. Jeg er ved at søge en praktikplads og vil allerhelst noget, der omhandler børn, især hvis det er mindre butikker og ikke de helt store kæder som fx. Babysam. Ikke at der er noget galt med Babysam, men den helt store drøm er at blive selvstændig, og jeg tror altså en mindre butik ville give dét mere med af erfaring under dén paraply. Jeg er dog ikke kræsen og er interesseret i flere forskellige områder, bl.a. ville jeg enormt gerne i praktik i Bilka i tekstil, frugt&grønt eller haveafdelingen. Det handler ikke så meget om selve produktet men mere om hvor man arbejder.

Men selvom det er fedt så er det fandme også hårdt at starte op igen, især her i varmen, og jeg frygter allerede mandag hvor de sidste to unger også starter op igen (manden ditto). Jeg er meget spændt på at se om vi faktisk formår at nå i skole til tiden – manden er ikke kendt for at prioritere tid særlig godt…

Skriv et svar