#2 Madspildskasse (kød og mejeri) fra Skagenfood

Endnu en gang var jeg rigtig heldig at få fingrene i den af madspildskasserne, som man ikke kan abonnere på – det er sådan helt basalt “den, der kommer først” princippet, der er i spil dér. Modsat den anden kasse ved man i større eller mindre grad hvad man får leveret, hvilket jeg synes er fint.

Ugens levering bestod af dette fine indhold:

 

1 rygeost, 4 poser mozzarella, 6 æg, 3 små piskefløder, 5 mindre creme fraiche bøtter, 1.050 g hk. oksekød, 2 pk. kyllingefilet og 3 små yoghurt naturel.

Det passer super fint med hvad hjemmesiden skrev, hvor den eneste “varierende” ting var 6 til 12 æg – vi fik så 6. Minus rygeosten, som jeg ikke aner hvad er, er det alt sammen noget som vi 100% får brugt. Ungerne er endda blevet super vilde med de små yoghurter fordi mor putter lidt marmlade i (frugt er også en mulighed 😉 ).

Denne gang er der for ca. 340 kr. Sidst var der for 400+ så det varierer en del mere end frugt og grønt kassen, men det er stadig en besparelse på 191 kr hvilket jeg på ingen måde synes er dårligt – det er jo næsten 50% besparelse!

Jeg ser i hvert fald frem til at få brugt denne kasse sammen med den anden; jeg må indrømme at jeg sidste gang måtte smide rødbederne ud fordi jeg havde efterladt dem (dum som jeg er) midt i den bagende sol…

Skriv et svar