#2 Madspildskasse fra Skagenfood (frugt & grønt)

Det gik så godt sidste gang at vi selvfølgelig ville prøve igen. Vi har til en start valgt at prøve et par gange “løst” før vi beslutter os for om det skal være et fast abonnement.

I denne uges kasse har man ifølge deres hjemmeside kunne få:

Løg m. top, agurk, tomat, hjertesalat, broccoli, kartofler, majs, radiser, squash, porre, peberfrugt, fennikel, portobello, honning melon, æbler og kiwi.

Bagerst til venstre kan I se resterne af min lillebrors fødselsdagskage – totalt Instagram værdigt billede her 😉

Vi har fået radiser, peberfrugt, løg med top, agurker, æbler, kartofler og majs fra listen.

Ud over det var der ruccolasalat, to bananer, hvidkål, hvidløg, lime, og en ananas – altså ting, der ikke stod som værende en “mulighed” at modtage. Det synes jeg er rigtig ærgerligt, for hvad er så idéen i at skrive hvad man kan få hvis man bare får en masse andet? I dét tilfælde mener jeg altså at man burde holde sig til det originale som jo var at det var en “surprise” kasse helt og holdent – eller alternativt holde sig til de skrevne muligheder.

Jeg har endnu en gang lavet en lille udregning på, hvad det ville koste mig at købe tilsvarende (økologisk) i en normal butik. I denne omgang er der for 180.5 kr så det er meget ligesom sidste gang, hvilket betyder vi har sparet 20 kr og fået det leveret til døren, men med den “betaling” at vi så ikke selv har kunne vælge indholdet.

Jeg er som sådan ikke skuffet, men heller ikke videre begejstret denne gang – primært fordi jeg havde forventet, at der kun var noget af det i, som de havde skrevet på hjemmesiden! Peberfrugter spiser vi ikke herhjemme, lime heller ikke, kartoflerne er fine men det er ikke spor mange når man er 5 i familien, radiser er heller ikke noget vi gør os i, og vi svømmer i både æbler og bananer pt. Derudover ved jeg heller ikke hvad vi skal gøre med én majs til 5 mennesker 😛

Jeg tror jeg skal have gang i noget apple crumble og banankage hvis det hele skal bruges op, og helt sikkert noget ananas-smoothe; sidste gang forsvandt den på under 5 minutter 😉 Ruccolaen står på menuen til vores tacos i denne uge, agurk og løg kan man altid bruge (ditto kartoflerne), peberfrugt sylter jeg altid til min mor når jeg har det, så det er faktisk kun radiserne og lime jeg ikke ved hvad jeg skal gøre af, for synes begge dele er møgbitre at spise. Idéer til brug hvor smagen ikke går vildt meget igennem tages imod med kyshånd.

Skriv et svar