Alle legepladserne – og mor & far tid!

Vi har næsten sat os et mål herhjemme – at nå at besøg så mange legepladser vi overhovedet kan. Som tidligere nævnt har vi bare nada penge at gøre godt med, så sommeren står på hjemmepakkede madpakker og gratis udflugter. Og lad mig sige jer, hvor ER det bare hyggeligt!

Vi plejer altid at tage ungen med til steder som Legoland og Zoo, så var der lige forrige år hvor der var en enkelt Legolandstur men ellers ikke så meget fordi små tvillinger. Og nu er vi så igen ved det stadie, hvor det faktisk er både muligt og sjovt for os alle at komme ud og lave noget.

I onsdags var vi nede ved Bogense marina, hvilket var et stort hit, for legepladsen er super og med tre drenge er alle bådene altså bare et super hit. James blev dog ret grumpy over, at vi ikke kunne komme i vandet for dét havde han altså virkelig sat sig for at komme. Vi fik verdens kedeligste pomfritter og nuggets (synes moren – ungerne var fint tilfredse) fordi vi er gode forældre og havde glemt madpakken 😉

I dag var vi i Assens på en rigtig flot og ny legeplads og ungerne råhyggede den. Der var også svaner og ænder, så James var selvfølgelig henne og beordre mig over at stå med ham i armene så vi kunne stå og kigge på dyrene i stilhed mens han nød det <3

I går blev de alle tre passet hos mormor. Normalt er det kun den store, men de er begyndt gerne at ville derhen også, så vi prøvede for anden gang og det gik super godt. Min mand og jeg brugte dagen vildt fornuftigt – spillede Pokemon Go nede i gågaden og fik spist en burger med tilhørende dessert helt uden børn.

Altså, at spise uden at skulle hælde mælk op for andre, skære for andre, dele sin mad med andre, rende rundt om bordet efter andre… var helt surrealistisk. Det er helt vildt endeligt at have nået det punkt hvor der fremover kan være tid til os selv, andet end bare hjemme efter de er i seng.

Manden og jeg har i for øvrigt snakket om det og er kommet frem til, at grunden til at vi normalt ikke lægger billeder af børnene op på nettet, er lidt “outdated” i vores liv, så nyd I bare mine skønheder 😉

Skriv et svar