Hvid lasagne

Det kaldes den vidst fordi den mangler den karakteristiske brun-røde farve kødsaucen giver, men her er der altså kun sauce og grøntsager i – en vegetarlasagne, med andre ord.

Jeg smagte første gang sådan én i Legoland hvor jeg faldt helt bagover – det var virkeligt den bedste lasagne jeg nogensinde har smagt, og så er der ikke engang kød i! Den skulle selvfølgelig prøve at laves herhjemme også, men det har så lige taget et par måneder at nå så langt.

To af ungerne spiste gerne (den sidste spiser intet andet end brød og pålæg for tiden, så hans mening tæller ikke 😉 ) og selv manden måtte indrømme at den smagte lækkert trods han er stort kødmenneske. Den kan helt klart anbefales at prøve. Jeg har fået inspiration fra de første par hits på Google hvis man googler “hvid lasagne”, så tænker ikke at der er grund til at gengive den næsten samme opskrift igen 😉

Men I skal absolut ikke snydes for et par billeder af lækkerierne.

Skriv et svar