Børnetorvet

Jeg har længe været misundelig på alle mødre (og fædre) i Århus og omegn, fordi én eller anden i Nordjylland har været smart nok til at starte konceptet. Nu er det så også kommet til Odense, og jeg er endelig klar til at prøve det selv.

Jeg snakker selvfølelig om Børnetorvet, hvilket er et skønt konceptet – du samler børnenes ting sammen (nok bedst at vælge det, de ikke længere bruger 😉 ), sætter de prismærker på som du får udleveret og sætter det op på den stand, du lejer i butikken. Så står dine ting til salg dér i det antal uger du har betalt på og venter på at blive solgt blandt en masse andet lækkert børnehalløj. Når du er færdig trækker de 15% fra i komission og overfører dig resten af beløbet. Super ligetil!

Vi har været (og er) glade for Reshopper, men efter vi er flyttet sådan lidt ud på bøhlandet er det meget svært at få solgt nok. Folk trækker altid i land når de får adressen, og det er jeg ret træt af – især fordi mit opbevaringsrum nedeunder er fyldt med børnehalløj, ingen bruger eller kommer til at bruge igen.

Der er selvfølgelig ingen garanti for salg, men det værste der kan ske er at man intet sælger og derved mister 200 kr (jeg har valgt at leje én stand i to uger, hvilket koster 200 kr). Jeg tror dog ikke på, at man absolut intet får solgt, og med ingen forhåbninger om en tømt stand om to uger er jeg tilfreds med bare et par 100 kr tjent ind.

Vi har i dag fået sat vores stand op med den første omgang varer. Jeg synes selv det er et fint udvalg, for tingene er pæne og velholdte – og til gode priser 😉 Kig endelig forbi – både stand 11 men også resten af butikken!

 

Intet er sponsoreret – men her er link til deres hjemmeside og deres facebookside, hvis man er interesseret.

3 comments / Add your comment below

 1. Hey – det var slet ikke gået op for mig, at du også er fra Fyn/Odense. 🙂
  Endnu engang tak fordi du tager dig tid til også at følge med i mine mere eller mindre sammenhængende skriverier på Førstegangsmor 🙂

  Kh, Mette

  1. Puha, jeg er faktisk fra Sønderjylland 😀 Har dog boet i Odense (nu “Odense omegn”) i 7 år efterhånden, men kan stadig ikke finde rundt, så helt indfødt bliver jeg vidst aldrig…

   Og selvfølgelig – synes det er super hyggeligt at følge med (:

   1. Jeg er immigreret fra Svendborg for 18 år siden, så vejene ligger efterhånden på harddisken. Men selv om Odense er Danmarks største landsby på mange punkter, så er der stadig steder, jeg kan tage mig selv i aldrig at have været 😛

    Kh, Mette

Skriv et svar