Outletland haul

Med tre unger – især tre drenge – mangler der altid tøj. De små vokser sig ud af det og det bliver hurtigere slidt ned fordi der er to børn, der bruger af det. Den store er 5 år og i børnehave, et meget aktivt barn, så der er huller og pletter på næsten alt så snart han har haft det på i 18 sekunder.

Derfor valgte vi at tage en tur i Outletland, der lige er åbnet i Odense (til dem af jer, der ikke ved det, så flytter de rundt i landet, hvor butikken har åbent én måned hvert sted) for at se om vi bl.a. kunne finde overtøj til alle tre, bukser og gerne nogle varme trøjer.

Udvalget var som jeg havde forventet – MASSER af babytøj, ekstremt meget pigetøj, ikke spor meget drengetøj i str. 92 og næsten intet drengetøj i str. 116/122. Af en eller anden grund tror alle butikker, at kun pigemødre ønsker at give deres unger tøj på, og åbenbart skal drenge over str. 98 ikke klædes på overhovedet.

Anyways. Vi fik køb et lækkert sæt regntøj til hver især (helt ens sæt, fordi jeg godt kan lide at underholde mig selv ved at forvirre både andre og os), to dejlige tykke trøjer til den store (men holy shit, en nypris på 490 kr per trøje har jeg sgu aldrig givet før – got der var 50% af!) og lidt forskelligt til de små, en del desværre i str. 98 men det kommer til at passe fint til næste sommer.

Og til sidst har vi også købt små punge (de leger altid med min) og små rygsække (de små stjæler storebrors) så ungerne var glade. Og ja, mine børn er drenge og kan godt lide My Little Pony. Det kan min mand i for øvrigt også. De har også lyserøde dukkevogne og nogle gange vil James gerne have min hårelastik i håret – hvis det skræmmer dig skal du nok flygte fra bloggen nu 😉

Personligt synes jeg de gule trøjer, som min mand faldt over, er pissesjove til et sæt tvillinger, så de kom selvfølgeligt med i kurven 😉

For god ordens skyld – intet er sponsoreret. Selvom de absolut yderst gerne må kontakte mig hvis de vil bidrage til ungernes garderobe, haha 😛

2 comments / Add your comment below

  1. Ej hvor er det sjovt at du skriver det om drengetøj – for hvor ér det sandt!!!!!

    Hvorfor pokker er der så lidt tøj til drenge??? Det er ét stort mysterium. Har faktisk et indlæg liggende om drengesko vs pigesko, må hellere få det udgivet…

    1. Ja, det ville jeg også gerne vide. Har en eller anden følelse af, at tøjproducenter forsøger at “stjæle” pigerne så tidligt som muligt 😉

Skriv et svar