Barselsbesøg og lort i haven

De der dage, ikke?
 
Vi var i dag på barselsbesøg hos min veninde. Det var lidt impromptu da vi kun lige havde aftalt det i går, men vi fik købt en gave (okay, et gavekort – men ærligt, man ved bedst selv hvad man har brug for og jeg var monsterpresset for tid!) og skyndt os afsted, tre timer forsinket fordi ungerne for første gang nogensinde valgte at sove en lang lur.

Baby er hendes tredje dreng. Hun har to andre drenge, der normalt plejer at lege med min ældste, som i dag dog er hos mormor. Tvillingerne synes at det går alt for vildt for sig, så de hygger sig som regel i nærheden af os. I dag plaskede de dog rundt i børnepool med de to andre og alle fire hyggede sig for vild, mens mor her fik lov til at sidde med 5 dage gammel baby og overveje om det virkelig var sååå slemt at være gravid (man bliver jo skruk uanset, ikke?).

Nå men, som sagt plasker de rundt i denne her pool, fuldt påklædte. Vi har skiftetøj med men kun ét sæt til hver, og ja, vi ender egenligt med at tage bleerne af dem og ikke give dem nye på. De skider altid om formiddagen så intet problem dér. Min veninde er ikke sart overfor hverken en smule tis i haven eller to ekstra tissemænd 😉

Vi skal til at give ungerne bleer og tøj på fordi vi skal hjem, da jeg pludseligt kan lugte lort. Når lige at tænke, at det var da en fæl prut, da det går op for mig at D (som jeg lige har sat ned fra skødet af) har smurt lort ud på mig. Sådan LIGE på kanten af min bluse så både bluse og bukser er ramt. Og jeg har selvfølgelig smurt hånden ud over det da jeg satte ham ned. 1-0 til ungen!
 
Da jeg kommer tilbage fra badeværelset af (efter mit desperate forsøg på at tørre tøjet rent) kommer jeg ud til min mand, der holder barnet oppe med fødderne dinglende ud – med en GIGANTISK lort på sandalen.
 
Det viser sig åbenbart at mit kære barn har lavet en god omgang i deres have, sat sig op til mig og tørret røv i mine bukser, og gået tilbage til lorten som han så har trådt i og smurt ud over deres græsplæne. Derefter har han selvfølgelig pillet i den og tørret den af i far og sin egen trøje, så hele bilen stank på vej hjem.
 
2-0 til ungen. Vi fandt aldrig ud af hvor han havde sat sig henne for at lave den fine gave, men jeg har aldrig været mere lykkelig for at have afslappede venner end jeg var dér.

Så godt råd – hvis I skal lade jeres unger rende rundt uden ble i andre folks haver her til sommer, så sørg for at spørge manden om de har fået skidt af først. Det viste sig at de på grund af den lange lur netop ikke havde, og det var altså lige lidt mere gave end jeg havde forventet at efterlade hos dem.

 

Skriv et svar