Too Good To Go

Hvis I kigger godt efter i baggrunden kan I se hvor børnene leger oftest her i huset 😉

De fleste af jer har sikkert hørt om app’en “Too Good To Go”. Navnet siger næsten sig selv, men konceptet er at de butikker, der har meldt sig til, sælger “lykkeposer” med mad der er ved at udløbe, til et fast beløb. Det gør jo selvfølgelig også at der er meget forskelligt hvad der er i fra gang til gang og man ved ikke på forhånd hvad man får før man henter posen i butikken.

Så hvis Spar fx. har en pakke hakket oksekød, 3 bananer, 2 pakker pålæg, en frokostsalat og en kage, de ikke når at få solgt ellers, og der ellers ville ryge i skraldespanden, kommer maden så i denne her pose som vi kunder kan tage med hjem til en meget lav pris.

Vi bor på bøhlandet så her er Spar en af de tætteste på og vi giver 29 kr per pose. Normalt er der gerne for 150-200 kr i posen, og vi har aldrig været skuffede over indholdet, selvom der absolut er tider, der er bedre end andre (jeg indrømmer ærligt at poserne med masser af kage bringer mere glæde hos os end poserne med franskrbød og æbler). I går har vi fx. modtaget en af de mere uheldige poser – indholdet er 4 poser snittet salat, som vi ikke kan få spist i tide, og 20 – ja, TYVE! – pakker pålæg! Derfor har de også fået en besked om, at det er ret uheldigt med den metode, når pointen nu engang er at undgå madspild. Jeg har en kummefryser og nogle ret fede evner til at proppe den med mere end hvad den kan holde til, men enhver single student eller mindre familie ville være nød til at smide det direkte i skraldespanden, og det er ikke okay. Selve pålæggen fejler absolut intet, der er for omrking 200 kr bare i pålæg, så dén del kan vi i hvert fald på ingen måde tillade os at brokke os over.

Ud fra deres facebook kan jeg godt se at det svinger med hvad man får fra butik til butik, men skulle man være utilfreds kan man altid kontakte kundeservice – de ser jo helst at alle deres kunde er glade.

Herhjemme er vi meget glade for at spare penge (som alle andre vel) og undgå madspild, så det er 100% en app jeg kan anbefale at man prøver. Vi er generelt set super glade for den, og selvom man da skal være lidt kreativ med at få nogen af tingene brugt, er det er super fed måde at spare penge på samt prøve nye ting. Vores lokale Spar har rigtig ofte øko kød med i poserne og dét er altså ikke noget vi selv kan købe særligt ofte, så det er bare ren win-win.

Skriv et svar