Ferie

Jeg har ventet meget (u)tålmodigt på, at det var ferietid. Manden har bestået alle sine eksamner, bilen er færdig på værksted og de lover bedre vejr næste uge – så går det kun fremad!

Det er sidste år vi får muligheden for en ordenlig omgang ferie. Til dels starter den ældste i skole næste år (holy fucking shit, er det allerede næste år…) men jeg starter i praktik i slutingen af året hvilket betyder ingen optjent ferie og dermed ingen sommerferie med ungerne næste sommer 🙁

Året efter er der jo kun de “normale” 2-3 uger de fleste i arbejde får, og derefter bliver det jo sådan hvert  år.

Så planen er at nyde hvert øjeblik af de 6 ugers ferie vi har i år, og prøve at få en balance mellem at få lavet noget (der skal være billigt – skønt at være røvfattig ;)) og så bare lave absolut intet. Jeg tror fuldt og fast på, at både børn og voksne er nød til at lalle derhjemme og lave intet fra tid til anden.

Jeg er ved at lave en liste over ting vi gerne vil have set og oplevet hen over sommeren – hvis den bliver noget værd ligger jeg den nok op som inspiration (:

Skriv et svar