Ventetid

Pt. føler jeg at jeg ikke laver så meget andet.

Jeg venter på at resten af familien kommer hjem fordi det er røvsygt at være sygmeldt og sidde og glo Netflix hele dagen (jo, det er faktisk! Det er sjovt i et par uger – nu er vi ved det punkt hvor jeg er ved at tude).

Jeg venter på at manden får rigtig sommerferie så vi faktisk kan lave noget sammen.

Jeg venter på at familiebilen bliver lavet, for vi kan ikke alle 5 være i den lille bil og har derfor intet interessant foretaget os i to uger.

Jeg venter på at min nældefeber, som jeg fik ud af det blå i går da jeg beskar en håndfuld grene, forsvinder, for min allergi er meget slem så pt. er mit ene ben SÅ hævet, at selve området er på størrelse med min hånd og det er så ømt at jeg kapt kan støtte på benet.

Og så venter jeg nok mest spændt på, hvornår veniden går i fødsel, for jeg er vildt spændt på at se den lille! 😀

Skriv et svar