Ugens madplan – Uge 25

Ugens madplan byder på retter á la “få tømt fryseren”, så den er ikke videre spændende, men jeg skal næsten sidde på kummefryseren for at kunne lukke den, så det er på tide af få roteret godt igennem.

Mandag d. 18.:
Øh-bøh-vi-glemte-at-tø-mad-op-så-nok-noget-brød-måske?

Tirsdag d. 19.:
Fiskefrikadeller m. pasta og tomatsauce

Onsdag d. 20.:
Boller i karry m. ris

Torsdag d. 21.:
Hj. pizza på bagesten

Fredag d. 22.:
Medister-frikadeller m. kogte kartofler og ærte/gulerodstuvning

Lørdag d. 23.:
Tørstegte ris m. kylling & wokgrønt

Søndag d. 24.:
Restedag + rugbrød

Take-away skyldes faktisk udelukkende at vi har glemt at tø mad op og er pisse trætte og halvdelen af os er på vej til at blive syge ooooog familiebilen er i stykker så vi kan ikke engang få handlet ordenligt ind.

Fiskefrikadeller er et stort hit his alle og vi har en god del fiskefars, der skal bruges.

Boller i karry er simpelthen en storfavorit herhjemme og jeg bruger medister til at lave bollerne af, så nemmere kunne det ikke blive.

Vi har købt nyt komfur for nyligt og der medfulgt en bagesten – jeg har lææænge ønsket mig én, så jeg glæder mig til at prøve (selvom jeg er SÅ dårlig til at lave dej!) og pizza virkede ret oplagt til at få tømt ud i diverse pålæg og ost.

Ja, vi har altså meget medister, der skal bruges. Men en god, gammeldags omgang frikadeller med stuvning fejler nu intet. Og tørstegte/pandestegte ris er bare noget af det lækreste. Lidt kylling og wokgrønt på, og det er super lækkert og nemt.

Søndag er som altid en reste/rugbrødsdag (:

Skriv et svar