Fyns Dyreskue (og en gris, der æder min lomme)

Vi har haft problemer med familiebilen i et stykke tid nu – det startede ud med et standard service men endte med en ca. 35.000 krs regning. Pt. står den i indkørslen og venter til på torsdag hvor den skal repareres færdig. I mellemtiden har vi siddet og lavet intet i de sidste to uger, for to ud af tre autostole passer ikke ind i “mor-bilen” (aka. den lillebitte Aygo jeg kører rundt i).

NÅMEN. Den store unge er hos mormor i weekenden og vi fandt ud af, at de faktisk stadig kan opfylde kravene til babystolene, trods de måtte sidde lidt mast med benene. Vi er trætte af at lave intet, især på en lørdag, så jeg spørger min mor om vi skal mødes derude og det vil de godt. Dagen oprinder og hun spørger om vi stadig skal afsted da der er skyet. Min mand siger der kun kommer lidt småregn, så vi propper selvfølgelig ungerne i bilen (hvilket var lidt af en udfordring – vi opgav hurtigt tvillingeklapvognen og tog de to små) og kører afsted.

Vi står bogstavligt talt 5 meter fra billetkøen da det pludseligt står ned i lårfede stænger. Det stoppede på et par minutter men vi var gennemblødte. Især Dean så fuldstændigt opgivende ud og vi overvejede da også at vende om, men jeg er stædig so in we went.

Man kunne klappe små grise så det skulle vi da selvfølgelig ind at prøve – Alexander synes det var sjovt og Dean synes det var sjovt (og mor synes det var sjovt). James overvandt sin tilbagenholdenhed og jeg byttede Dean ud med ham så de begge kunne prøve. Mens jeg sidder på hug og viser hvordan han kan ae grisen, begynder en anden gris at spise af min lomme. Mit stakkels barn går i panik og begynder at kravle op af mig mens grisen lystigt fortsætter med at æde af min lomme. Dagens mirakel var at jeg somehow IKKE faldt på min flade røv foran 20 andre mennesker.

James var dog ellevildt med hestene og meget utilfreds med at han ikke måtte ride på hverken hest eller pony – vi måtte love ham at han nok skull prøve næste år. Men så ved jeg da i hvert fald at vi skal spare op til hans kommende dyre hobby 😉

Det er første gang jeg har været til Fyns Dyreskue og kan godt anbefale det hvis man har råd (for det er faktisk pænt dyrt med tanke på at al maden og alle forlystelserne kostede penge efter indgangen var betalt – lige minus at klappe grise og kigge på dyrene) og der er lidt at se for alle aldre. Hos mine tre drenge var det især et hit da en meget lang række af traktorer og diverse andre store maskiner kørte forbi lige som vi kom gående.

For mig var det især et hit at de havde churros med softice 😀

Skriv et svar