Byfest og hul i bukserne

Det lyder som en vild aften. Men jeg er mor til tre børn, så I burde havde sagt jer selv, at det ikke var.

Faktisk var vi bare på vej ned til byens byfest – det her er en lillebitte flække så jeg forventede ikke meget, men manden sagde at det nok skulle være sjovt. Vi når kun lige ud af døren da han fortæller mig, at mine aller-aller-aller  yndlings par leggins er sprækket bag i. Og ikke bare et lille hul; lige om lidt er der et hul på længde med halvdelen af min hånd, lige på min røv.

Indrømmet, jeg har gået med dem enormt meget i de sidste 2 år, men jeg elsker dem bare så højt – det er jo Batman leggings, ikke!? Det gør det heller ikke bedre at jeg faktisk blev gift i dem (ja, jeg gjorde så – blev gift i Batman leggings!) så jeg er faktisk en lille smule øm over dem.

For at gøre ondt værre så var “byfesten” enormt skuffende; der var hoppeborg til de lidt større børn (min ældste er hos mormor så han kunne heller intet få ud af det), der var masser af dyrt mad, et lykkehjul, et sted man kunne smadre tallerkener (FUCK, jeg hader den lyd) og så en masse øl. Ikke lige det mest børnevenlige eller interessante. Vi tog hjem efter 3 minutter og valgte legepladsen i stedet.

Planen er at tage til dyreskue i morgen og få lokket den store og mormor til at komme med ud, og så tage til byfest i byen hvor svigerfamilien bor, da det skulle være betydelig meget bedre ifølge manden, på søndag.

Skriv et svar