Ugens madplan – Uge 24

Jeg er stor, stor fan af madplaner. Både fordi det er en god måde at spare penge på men især fordi det er nemmere at sørge for, at man spiser varieret nok når hele måneden er skrevet ned på papir (og ja, til tider skifter vi rundt på måltiderne hvis vi fx. er for trætte til det helt store eller der er et super tilbud i reklamerne).

Denne uges madplan lyder:

Mandag d. 11.:
Pandestegt fiskefilet m. kartofler, hollandaisesauce & smørdampede porre

Tirsdag d. 12.:
Kartoffel-porre suppe m. bacontern & flutes

Onsdag d. 13.:
Indbagt laksefilet m. spinat, hollandaisesauce & pasta

Torsdag d. 14.:
Pasta m. hj. tomatsauce & flutes

Fredag d. 15.:
Svensk pølseret

Lørdag d. 16.:
Svensk pølseret

Søndag d. 17.:
Restedag + rugbrød

Normalt får vi kun fisk én gang om ugen (jeg ved godt anbefalingerne siger to gange, men vi er på SU, så det er én gang 😉 ) men jeg måtte rykke lidt rundt pga. den stores fødselsdag forrige søndag. Alle tre unger elsker dog fisk så det er intet problem.

Kartoffel-porre suppe er også en monsterhit herhjemme og meget lækkert og let i sommervarmen. Pasta er simpelthen bare fordi de er billigt, hurtigt og smager godt – det er verdens mest basale tomatsauce.

Og svensk pølseret, som jeg elsker af tre grunde:

1) Det smager vold-godt.
2) Det er rigtig godt til rester dagen efter
3) Manden laver det 😉

Søndag er normalt vores reste/rugbrødsdag hvor vi kan få sparet lidt penge samtidig med at vi undgår for meget madspild.

Skriv et svar