Når man laver den pinlige introduktion…

Jeg har aldrig været godt til at introducere mig selv og møde nye mennesker. Ikke fordi jeg ikke kan lide at møde nye folk, men jeg lider af ekstrem social angst og er oven i dét ret tumpet til tider, så det ender ofte i de der “det sagde jeg bare ikke!” situationer for mig.

Online er dog lidt noget andet – her kan man få lov til at slette og rette som man vil, så pinlighederne kan holdes til et minimum. Troede jeg.

Jeg skrev en intro-post i går. Tænkte, at trods jeg ikke er glad for at dele billeder af mine unger online, så kunne I få et af mig. Ét lille et, i slutningen af posten, bare for at kunne se hvem der var “bag facaden”. Uskyldigt, ikke?

Jeg går så lykkeligt uvidende på momster.dk og ser så min blogpost på forsiden – og ikke om mit fede fjæs fylder 1/3 af den! Og inde i selve posten var der TO ens billede af mig. I gigantstørrelse. Fordi dét skriger på ingen måde “jeg er en selvoptaget narcissist”, vel?

Virkelig – jeg lover at jeg ikke er selvoptaget; bare super skod til at navigere rundt på denne her platform!

 

 

Skriv et svar