Halløj i huset!

Det har været en kamp om at få lov til at være med på momster (den første ting I så ved om mig – jeg er ikke den mest teknisk anlagte person) og det har været på bekostning af min tidligere blog, der ikke kunne flyttes med. Men skidt pyt, vi starter fra ny!

Jeg hedder Amira, er 25 år (så kun halvvejs til gammel), er gift og har tre børn; Alexander, der lige er fyldt 5 år, og Dean & James, der er 21 mdr gamle. Vi bor i nærheden af Odense i et dejligt, roligt område men er derfor også afhængig af bil for at kunne komme rundt uanset hvad vi skal. Desværre har jeg haft en masse sygdom men til sensommer starter jeg på Tietgen Business, hvilket jeg ser frem til.

Vi er en ret gennemsnitlig familie, bare med lidt ekstra i form af sygdom og i form at tvillinger, men ellers vil jeg mene vi har de standard  udfordringer som de fleste andre familier.

Man er altid velkommen til at spørge hvis man er nysgerrig! 😉

Jeg er ikke så vild med at vise billeder af mine unger på nettet men mit grimme fjæs må I godt få ét af – det er altid rart at vide hvem der “gemmer sig” bag skærmen.

Skriv et svar